Prihlásiť

Ochrana osobných údajov

   

Zásady ochrany súkromia

 

  Cukrárske potreby Banská Bystrica si veľmi cení dôveru svojich zákazníkov a nechce ju nikdy sklamať. Preto maximálne chránime vaše súkromie a informácie, ktoré nám poskytujete. Jednoducho si od vás vyžiadame len tie dáta, ktoré vám umožnia nakupovat na cukrarskepotrebybb.sk, využiť všetky výhody komunity cukrarskepotrebybb.sk, prípadne vylepšiť naše služby tak, aby sa vám ešte jednoduchšie orientovalo a nakupovalo na stránke cukrarskepotrebybb.sk. Zaväzujeme sa, že neposkytneme žiadnej tretej osobe váš email, telefónne číslo, druh, počet ani hodnotu zakúpeného tovaruv, ani ich inak nezneužijeme. Cukrárske potreby Banská Bystrica dodržiava platné právne predpisy SR a taktiež sa snažíme zachovávať vždy zdravý rozum. Môžete byť bez akýchkoľvek obáv, vaše poskytnuté údaje sú v Cukrárske potreby Banská Bystrica v bezpečí.   Portál cukrarskepotrebybb.sk  je prístupný všetkým zákazníkom bez nutnosti ďalšej registrácie, avšak nákup tovaru, možnosť prispievať do diskusií či využívať ďalšie služby cukrarskepotrebybb.sk je umožnené len registrovaným užívateľom.

 

V čl. IX. Všeobecné obchodné podmienky dáva zákazník "Súhlas so spracovaním osobných údajov podľa § 11 zákona č.122/2013". Zákazník vyhlasuje, že súhlasí v zmysle ust. § 11 Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby Prevádzkovateľ a/alebo Dodávateľ spracoval a uschovával jeho osobné údaje, ktoré sú potrebné pri činnosti Prevádzkovateľa, a/alebo Dodávateľa – (E-mail, telefónne číslo), tieto uchovával a spracovával ich vo svojom informačnom systéme za marketingovými účelmi. Zákazník udeľuje svoj súhlas na dobu neurčitú a tento súhlas môže odvolať v prípade, že jeho osobné údaje budú uchovávané a spracované Prevádzkovateľom a/alebo Dodávateľ v rozpore s udeleným súhlasom.  

 

Zákazník udeľuje svoj súhlas na dobu neurčitú na zasielanie obchodných a reklamných akoukoľvek elektronickou formou správ (prostredníctvom e-mailu, sms), týkajúcich sa služby portálu cukrarskepotrebybb.sk. Zákazník môže svoj súhlas kedykoľvek odvolať prostredníctvom žiadosti na email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..  Správy týkajúce sa aktivít spojených s užívateľským účtom Zákazníka, sú správy nutné pre realizáciu služieb portálu cukrarskepotrebybb.sk a po dobu platnosti užívateľského účtu nie je možné prejaviť nesúhlas s ich zasielaním.   Každý zákazník je oprávnený písomne požiadať portál cukrarskepotrebybb.sk o poskytnutie informácie o osobných údajoch, ktoré sú o ňom spracovávané, má právo k ich prístupu a v prípade porušenia svojich práv má možnosť obrátiť sa na Úrad pre ochranu osobných údajov.

 

Zákazník je povinný poskytovať len úplné a pravdivé údaje o svojej osobe.   Podľa § 6 ods. 2, pism.h  vyššie uvedeného zákona sa prevádzkovateľ portálu cukrarskepotrebybb.sk súčasne zaväzuje, že na prianie zákazníka, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy. Táto žiadosť musí byť písomná, zaslaná na tento email kontakt Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  s predmetom správy uvedeným ako „žiadosť o vymazanie osobných údajov z databázy“.   Zákazník si je vedomý skutočnosti, že všetky diskusie, komentáre, hodnotenia a správy v iných komunikačných kanáloch na portáli cukrarskepotrebybb.sk sú verejné, nie súkromné, a môžu byť teda prečítané bez vedomia zákazníka. Prevádzkovateľ žiadnym spôsobom neručí za obsah takto publikovaných informácií a vyhradzuje si právo na ich úpravu alebo odstránenie.   Prevádzkovateľ portálu cukrarskepotrebybb.sk si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.