Cukrárske potreby BB

Cukrársky eshop
Kamenná predajňa

Address:
Medená 3, 97405 Banská Bystrica

Email:
info@cukrarskepotrebybb.sk

Mobil:
+421940531590

×
 x 

Prázdny košík

Požičovňa čokofontán

  Dopravné info

Zasielame len kurierskou službou, spravidla do 24 hod.

  Platba kartami

Na predajni možete platiť aj platobnými kartymi:

  Priateľská podpora

V prípade, že si neviete pomôcť tak neváhajte a obráťte sa na nás a spolu to zvládneme

Hmoty poťahovacie,modelovacie a farebné

Vitajte zákazníci

Ďakujeme, že ste navštívili náš eshop a budeme radi za každý Váš nákup.

UŽITE SI TO!

Tlačiť

Želatína typ A 260 bloom 0,5kg

Želatína typ A 260 bloom 0,5kg
With shipment Osobný odber for 0,00 €
With shipment Balík do 15 kg for 6,00 €
9,50 €
Popis

Želatína jedlá - vhodná na výrobu želatínových kvetov.

Vysoko kvalitná želatína vhodná aj na výrobu želatínových kvetov, motýľov a ďalších ozdôb.


Pre získanie približne 250 g želatínového gélu je potrebné miešať ingrediencie v tomto pomere:



  • Jemný krehký gél - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypkej želatínové zmesi
  • Stredne pevný gél - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypké želatínové zmesi
  • Pevný gél - 250 ml vody a 20 - 25 g sypkej želatínové zmesi

Návod na prípravu gélu: Odvážené množstvo želatíny vsypeme do zodpovedajúceho množstva vody ohriatej na cca 60 -75 ° C a za stáleho mierneho miešania prihrievajú na 80 - 85 ° C. Želatínu je možné po stuhnutí viackrát rozpustiť, najlepšie v nádobe ponorené vo vodnom kúpeli. Tým sa zabráni prehriatiu.


Najčastejšie chyby pri príprave gélu
Príliš intenzívne miešanie - v gélu sa vytvorí bublinky.
Príliš vysoká teplota vody pri príprave gélu - dôjde k zníženiu želírujúcej schopností a tým k zníženiu pevnosti gélu. Maximálna teplota pri príprave gélu z želatíny je 90 ° C. Želatína nesmie prejsť varom. Strata želírovacích schopností sa prejaví hlavne pri opakovanom zohtriatí nad 90 ° C.


Želatína je vysoko hodnotná bielkovina získaná čiastočnou denaturáciou kolagénu. Podľa použitého výrobného procesu je želatína označovaná ako typ A (vyrobená kyslou cestou - bravčová) alebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovädzie).

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

Prevádzkovateľ eshopu

Obchodné meno: Jana Uhliarová

IČO: 52869831

DIČ: SK1124900502

Miesto podnikania: 97405 Banská Bystrica, Medená 5712/7

Číslo živnostenského registra: 620-43713

Predajňa Banská Bystrica

Otváracia doba

Pondelok: 15:00-18:00

Utorok: 10:00-12:00 a 15:00-18:00

Streda: 10:00-12:00 a 15:00-18:00

Štvrtok: 10:00-12:00 a 15:00-18:00

Piatok: 10:00-15:00

Sobota, Nedeľa a Sviatok zatvorené

Kontaktujte nás

Cukrárske potreby Banská Bystrica

Email: info@cukrarskepotrebybb.sk
Telefón:+421940531590

Posypy a zdobenia

Tu si môžete vybrať z množstva posypov a zdobení na Vaše tortičky, muffiny, cupcakes alebo rôzne cukrárske výtvory.

Kúp teraz!


TOP

Find Us On Facebook

Sledujte nás na Facebook. Najdete tam informácie o dodávkach tovaru alebo rozne informácie z cukrárskeho sveta.

Sledujte nás

Facebook